How to get here

Pavasara lielā talka Kurbads ledus hallē

Back
Pavasara lielā talka Kurbads ledus hallē
Pavasara lielā talka Kurbads ledus hallē

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 7. maijā Kurbads Ledus hallē norisinājās norisinājās tradicionālā Pavasara lielā talka!  Halles teritorijas sakopšanas un labiekārtošanas darbam apvienojās gan hokeja treneri, gan audzēkņi, gan arī halles darbinieki. 

Līdzīgi kā hokejā, arī talkā darbus veicām komandās, sadalot darāmos darbus pēc spējām. Sporta skolas audzēkņi ar savām komandām, treneru pavadībā, apsekoja plašo teritoriju un vāca ap to izmētātos atkritumus.  Papildus pudelēm un citiem ierastiem atkritumiem,  bija pat tādi atradumi kā dzeloņstieples un vecas automašīnas riepas, ar kurām veiksmīgi galā tika spēcīgākie talcinieki. Ar visu spēkiem piepildījām veselu 8 m3 atkritumu konteineri!

Kurbads galvenais treneris Toms Bluks operēja smago dārza tehniku - vertikulējot halles zālāju, sairdinot un bagātinot zemi ar skābekli. Savukārt dāmas spodrināja gan halles logus, gan Kurbads ledus halles uzrakstu. 

Galvenais notikums, pirms pelnītās maltītes, kas talkas laikā ar smaržu vilināja talciniekus — ozolu stādīšana. Tika iestādīti septiņi ozoli, pa vienam ozolam katrai sporta skolas vecuma grupai. Stādīšanā piedalījās audzēkņi kopā ar saviem vecākiem un treneriem, kopīgiem spēkiem izveidojot stādīšanas vietu, sagatavojot augsni un iestādot ozolu. Šī būs lieliska vieta, kur atgriezties, ar mērķi, lai bērni par to rūpējas, seko līdzi attīstībai un nākotnē var vest savus bērnus un mazmazbērnus, atskatoties uz paveikto un vērot kā mēs kopīgi attīstāmies, gan paši, gan mūsu stādītie ozoli kopā ar Kurbads hokeja skolu un Kurbads ledus halli.

Pēc labi padarīta darba, par visu vēderu labsajūtu parūpējās Māris ar savu komandu no Kurbads ledus halles kafejnīcas, sagatavojot speciālā traukā — kazanā uzbeku plovu un smeķīgu Ukraiņu boršču.

Paldies audzēkņiem, vecākiem, treneriem, halles personālam un visiem iesaistītajiem, kas ielika savu artavu lielajā darbā. 

Tiekamies nākošgad!