How to get here

Atklājiet jauno Kurbads ledus halli. Vēl plašākas iespējas sporta entuziastiem!

Back
Atklājiet jauno Kurbads ledus halli. Vēl plašākas iespējas sporta entuziastiem!
Atklājiet jauno Kurbads ledus halli. Vēl plašākas iespējas sporta entuziastiem!

Viss mainās, aug un attīstās! Ar prieku paziņojam, ka Kurbads ledus halles jaunā laukuma jeb “B“ halles būvniecība tuvojas finišam! Jau ar diviem ledus laukumiem spēsim nodrošināt vēl vairāk iespēju ledus sporta veidu un aktivitāšu organizēšanai. Mūsdienīga, augstākās kvalitātes infrastruktūra, kas pielāgota, gan hokeja, gan daiļslidošanas entuziastiem – tas ir mūsu solījums Jums.

 

Arhitektu birojs “Grietēns un Kagainis” ir izstrādājis projektu, balstoties uz halles vadības vīzijām, kuru plānots nodot ekspluatācijā 2024. gada augustā. Jaunajā projektā ir paredzēta metienu centra izbūve, aprīkota ar mūsdienīgām un specializētām tehnoloģijām, kā arī plaša vingrošanas zāle daudzveidīgiem treniņiem, lai uzlabotu vispārēju fizisko sagatavotību un izturību. Horeogrāfijas zāle tiks pielāgota dažādu veidu veselību veicinošiem pasākumiem, un fizioterapijas kabineti nodrošinās sportistu veselību un rehabilitācijas iespējas.

 

Šī projekta mērķis ir izveidot augstākās kvalitātes infrastruktūru hokeja un daiļslidošanas cienītājiem, meistarības pilnveidošanai gan ledus treniņos, gan ārpus tiem. Verot jauno “B” hokeja halli un sporta centru, mēs uzliekam latiņu vēl augstāk un piedāvājam plašākas iespējas klientiem un mūsu sporta skolas audzēkņiem. Papildus ģērbtuves nodrošinās ērtu vietu ne tikai hokeja komandām, bet arī citu sporta veidu pārstāvjiem, kas ļaus mums organizēt starptautiskus turnīrus un daiļslidošanas sacensības. Tiks izbūvētas jaunas žāvētavas, lai mūsu halle kļūtu par “mājas ledu” arvien vairāk hokeja komandām.

 

Rezervē savu laiku jaunajā “B” hallē un kļūsti par daļu no mūsu sporta kopienas. Lai iegūtu vairāk informācijas un veiktu rezervāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni: +371 26183999 vai apmeklējiet mūsu mājaslapu www.kurbadshalle.lv

 

Gaidām jūs Kurbads ledus hallē – vietā, kur dzimst nākamie sporta čempioni!